SeXy_FrEkY Pressed to KilL
Брой мнения : 44 Join date : 18.07.2008 Age : 33 Местожителство : In YoUr MiNd!!
| Заглавие: 50 смешни бисера Нед Юли 20, 2008 4:04 pm | |
| 1.Песци има по целия плаж, пици - само при нас! 2.Да, много ми хареса отговорът на Косев. Беше изчерпателен. Ще му пиша четири! 3.Щом София е столица на България, следва, че Русе е крайдунавски град. 4.Деца, от мен да знаете, вие сте по-умни от тези в Английската, въпреки че те имат по-голям бал. Не се притеснявайте... 5.Може и да не съм казал за това, но съм го споменал! 6...и не си слагайте в носа работи, които не са ваши! 7.За съжаление виждам много отсъстващи днес. 8.- Кой ти е любимият футболен отбор от Германияω - Барселона. 9.Искам да чуя тишина! 10.Ще се самоубия и ще избягам от къщи! 11.Вие не сте хора - вие сте ученици... 12.- Извинете, сиренката с какво еω - С мармалад... 13.Не се притеснявайте - може да гледате накъдето искате... Къци Вапцаров към сляп участник в шоуто си, 2001 г. 14.Ако обичате уникалната българска кухня, посетете ресторант "Цигански барон"! 15.Имам уши на най-невероятни места. (учителка МГ Варна) 16.Подчертайте с кръгче (Учител по география) 17.-Метанът гори със син безцветен пламък!", учителка по химия. 18.-Петре, ти се изгуби като лютите чушки на пазара." Учител към боледувал ученик. 19.-Колеги, каква е разликата между маса и тегло...това, че на земята и луната 1 кг чушки тежи различно.....следователно е по-изгодно да си купим чушки от луната, от опит го знам..." Преподавател по Материалознание, ТУ - София. 20."Момичета, запомнете - само свирката спира времето!" В час по баскетбол 21."Тичай, колкото ти глас държи!" Ученик подкрепя съученик по време на градската щафета 22."Вървете след мен, аз ще ви настигна!" , учител по трудово обучение 23."Напишете си трите имена и фамилията!" Учителка дава указания на ученици преди контролно 24."Моцарт е роден на 8 години." Из контролно по музика на ученичка в шести клас 25.В час по история: - Господине свободни ли смеω - Да, още от 1878 г. 26."Иване, ще те сритам с пергела!" Учител по математика заплашва 27.- Чел ли си текста, Асенеω - Не, госпожо! - А можеш ли да го разкажешω 28.”С едната си ръка той извади меча си, а с другата каза...” Из ученическите тетрадки 29."...тези философски открития са били много важни за развитието на човека и жената..." Учител по философия 30.”И така, деца, Ботев е имал две възможности - или да умре, или да загине.” Съждение на учителка по литература 31.Цар Симеон умира на 56 страница, горе вдясно! (учител) 32.Ако не си дадеш бележника ще ти пиша в бележника, че нямаш бележник! 33. Той бил бедна душица - имал само едни гащи на гърба си. 34. Последните два чина да излизат моментално, утре да си доведат и родителите! 35.Аз се опитвам да ви развеселя, а вие се смеете!!! 36.Не съм казал, но ще повторя... 37.Слагате точка и изречението продължава 38.- Колко минути остават до края на часа колеги - да или не ω!ω 39.- Аз като говоря не приказвам! 40.- Ти като говориш с мене ще мълчиш! 41. Татко, виж как са се намръщили панталоните ти 42. То пубертетa не е болест, ама много деца страдат от нея. 43. Иване,скоро не съм те виждала как изглеждаш на фона на дъската. 44. ...в нощта на 7 срещу 9 септември.... (кандидат-студентски) 45. Един път седнахме да бягаме(по повод бягство от учебен час) 46. В. Левски ходи из страната гол и бос, за да възбужда народа. 47. Биха се до последния човек, а останалите продължиха боя. 48. В Йовков всичко хубаво е положително. 49. Тогава майката на Христо го внесла във ваната. 50. Момчето хванало свинята с едната ръка за ухото, а с другата за кръста... | |
|
MaLkAtA_MuCuNkA
Брой мнения : 33 Join date : 18.07.2008 Age : 32 Местожителство : In FrOnT Of ThE SeA
| Заглавие: Re: 50 смешни бисера Нед Юли 20, 2008 6:26 pm | |
| | |
|
KoIzumI~chAn ~BrEAthLEsS~
Брой мнения : 41 Join date : 19.07.2008 Age : 30 Местожителство : PlaneT HeLL
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: 50 смешни бисера | |
| |
|