Две блондинки си говорят:
- Скъпа, знаеш ли, че тази нова година са пада петък!
- Ох, знам, ама дано да не е тринайсти!!!
Вървели две блондинки - едната по-висока, другата - по-ниска. Изведнъж едната казала:
- Дай да ти мина от другата страна, че сме се наредили като аптекарски шишета!
17 блондинки стоят пред един бар. Минава някакъв господин и ги пита:
- Вие какво чакате?
- Ами 18-тата, защото под 18 не пускат.
Две блондинки си говорят и едната казала на другата.
- Абе как ги крадат тези самолети? Като те са толкова големи.
- Ти си много тъпа. Не виждаш ли, че като излетат стават малки.
Въпрос:Защо блондинките стоят с маска на уста пред компютъра?
Отговор:Защото са чули,че в интернет има вируси!
Въпрос:Защо блондинките слагат перде на монитора?
Отговор:Защото са чули,че му викат уиндолс"ПРОЗОРЕЦ
Блондинка излиза на среща с ново гадже. Сядат в една градинка и момчето вади кутия цигари, подава ги към нея и пита: - Цигара? Блондинката: - Знам, че е цигара...
Защо през първата брачна нощ блондинките непрекъснато гледат навън през прозореца? Защото са чували, че първата брачна нощ била най-хубава.
Две блондинки седят на спирката и чакат маршрутка. Едната казала: - Аз чакам маршрутка 1. - Аз пък чакам маршрутка 6. - казала другата. Дошла 16-ката и двете се качили като казали: - Е, ще се возим заедно.
Две блондита си говорят. Евната: "Знаеш ли ,че една кокошка помни 2 минути?" Другата отговара: "Ти затова ли не ми се обади снощи?"
Блондинка излиза на среща с ново гадже. Сядат в една градинка и момчето вади кутия цигари, подава ги към нея и пита: - Цигара? Блондинката: - Знам, че е цигара...
Защо през първата брачна нощ блондинките непрекъснато гледат навън през прозореца? Защото са чували, че първата брачна нощ била най-хубава.
Две блондинки седят на спирката и чакат маршрутка. Едната казала: - Аз чакам маршрутка 1. - Аз пък чакам маршрутка 6. - казала другата. Дошла 16-ката и двете се качили като казали: - Е, ще се возим заедно.
Две блондита си говорят. Евната: "Знаеш ли ,че една кокошка помни 2 минути?" Другата отговара: "Ти затова ли не ми се обади снощи?"